tisdag 22 september 2009
The Champ. Sportpuben som folk kommer till innan och under match. Så har det varit iaf. Jag var där innan premiären igår och räknade till 21 matgäster innan match. Ett 20 tal i puben. Inte så bra i mina ögon sett, och definitivt inte i en premiär där folk skiter i att det är måndag när det nalkas just hockeypremiär.
Men jag räknade till 6 rätter på menyn, och då är 3 hamburgare. Det är alldeles för lite och för dålig variation. Jag jobbade 7 månader på Champ innan jag slutade. Jag tog in 55-60 matgäster innan match för mer klarade inte köket av att få ut eftersom vi hade ca 15 rätter på menyn. Alla gäster kom ju dessutom mellan 17.00 och 17.20. Samtliga kockar var suveräna på den tiden och vi hade sällan några problem. Det är ganska tufft att köra ut 60 rätter på mindre än en timma när man har såpass stor meny. Alla vill ju lugnt och stilla gå till matchen, allt på mindre än 2 timmar och då ska maten vara bra!
Vad jag vill komma till är att ca 8 rätter med bra variation skulle vara perfekt inför match. Gärna i ett prisläge som inte skiljer sig så mycket i pris, från 109-139 skulle jag satsa på. Jag hoppas för Champs skull att detta var en dålig hockeydag, annars börjar jag bli orolig.
Sen har jag fått höra på omvägar att "jag" haft för mycket personal inne när jag jobba där. Jag hade en diskare/entrevärd i 3 timmar och en extra servis i 6 timmar. 9 timmars lön med sociala avgifter kostar absolut max 1800:-. Jag tror det väger upp 30 extra mat inför match, och x antal mer öl.. Och det viktigaste av allt, servicen!
Och snälla. Varför inte lite mer sportprylar på puben?
---
Jag kommer fortsätta gå till The Champ. Jag gillar stället men det finns saker som borde vara lite bättre.
---
Mässa som sagt och det fanns iaf lite intressant saker och kolla på. Dessutom sprang jag på en gammal bekant vid namn Erika. Och kom ihåg att hon fyllde år idag oxå, bra där Rille..
---
Ha en fortsatt bra vecka /R
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar